Młoda kapusta z koperkiem

składniki

  • główka młodej kapusty
  • 1 cebula
  • pęczek koperku
  • 2 łyżki masła
  • 1 łyżka mąki pszennej
  • 2 łyżki oliwy z oliwek
  • sól i pieprz

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries, but also the leap into electronic typesetting, remaining essentially unchanged. It was popularised in the 1960s with the release of Letraset sheets containing Lorem Ipsum passages, and more recently with desktop publishing software like Aldus PageMaker including versions of Lorem Ipsum.

 

  1. Kapustę poszatkuj, koperek umyj i posiekaj, a cebulę obierz i pokrój w kostkę.
  2. W dużym rondlu, na rozgrzanej oliwie, zeszklij cebulę, a następnie dodaj poszatkowaną kapustę. Całość podlej szklanką wody i duś, aż kapusta zmięknie: ok. 15/20 minut.
  3. Na małej patelni roztop masło, dodaj mąkę, smaż przez 1 minutę i dodaj do rondla z kapustą.
  4. Kapustę dopraw solą i pieprzem według uznania, dodaj koperek i dobrze wymieszaj. Jeśli kapusta jest zbyt gęsta, to dolej odrobinę wody.
komentarzy (0)
5 / 5 (1 głosów)

Dodaj komentarz

Komentarze (0)