Jajka faszerowane wędzonymi szprotkami

składniki

  • 6 jajek
  • 250g szprotek wędzonych w oleju
  • 1/2 cebuli czerwonej
  • 3 korniszony
  • 3 łyżki majonezu
  • pieprz i sól
  • szczypiorek lub rzeżucha

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries, but also the leap into electronic typesetting, remaining essentially unchanged. It was popularised in the 1960s with the release of Letraset sheets containing Lorem Ipsum passages, and more recently with desktop publishing software like Aldus PageMaker including versions of Lorem Ipsum.

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries, but also the leap into electronic typesetting, remaining essentially unchanged. It was popularised in the 1960s with the release of Letraset sheets containing Lorem Ipsum passages, and more recently with desktop publishing software like Aldus PageMaker including versions of Lorem Ipsum.

Jajka faszerowane wędzonymi szprotkami - przepis

  1. Jajka ugotuj na twardo, obierz i pozostaw do przestudzenia.
  2. Do miseczki przełóż odsączone z oleju szproty i rozdrobnij je widelcem.
  3. Cebulę obierz, przy ogórkach odetnij końcówki i posiekaj obydwa składniki w drobną kosteczkę. Przełóż do miski z rybą.
  4. Ostygnięte jajka przekrój wzdłuż i delikatnie wyjmij żółtka.
  5. Żółtka przełóż do reszty składników w miseczce, dodaj 3 łyżki majonezu, szczyptę soli i pieprzu.
  6. Dokładnie wymieszaj wszystkie składniki, aż powstanie jednolita masa.
  7. Puste połówki jajek ułóż na naczyniu, w którym będą serwowane, wypełnij przygotowanym farszem, za pomocą małej łyżeczki lub rękawa cukierniczego.
  8. Całość posyp posiekanym szczypiorkiem lub rzeżuchą.

komentarzy (0)
0 / 5 (0 głosów)

Dodaj komentarz

Komentarze (0)